Menu
0
0

399324 vliesová tapeta na stenu French Affair, veľkosť 10,05 m x 53 cm

399324 vliesová tapeta na stenu French Affair, veľkosť 10,05 m x 53 cm
399324 vliesová tapeta na stenu French Affair, veľkosť 10,05 m x 53 cm399324 vliesová tapeta na stenu French Affair, veľkosť 10,05 m x 53 cm399324 vliesová tapeta na stenu French Affair, veľkosť 10,05 m x 53 cm
Rozmer: 10,05 m x 53 cmKatalógové číslo: 399324
4-7 dnů
Bežná cena:
19.58 
  • Doprava zadarmo pre všetky objednávky nad 60 €

Čo je u nás nového

+420 777 933 164
info@kupsi-tapety.sk
Alebo využite otázku k produktu

Poradíme s tapetovaním

Popis produktu

Farba:béžovášedákrémová
Vzor:grafický

39932-4 vliesová tapeta French Affair, rozmer 10,05 m x 53 cm

Rozmer rolky: 53 cm x 10,05 m
Vzor opakovania strihu:  53 cm
Farba a vzor: viacfarebná, vzor grafický, moderný Povrch tapety je mierne štruktúrovaný.


Cena je uvedená za celú rolku - približne 5,3 m2, 

Vliesová umývateľná tapeta - je vyrobená zo špeciálnej buničiny a polyesterových vlákien s prídavkom polymérového spojiva. Táto štruktúra dodáva tapete pružnosť, pevnosť a znižuje hlučnosť.

Tapety nemeckej značky A.S-Création sa vyznačujú špičkovou kvalitou a spracovaním. Samotná spoločnosť A.S-Création je na svetovom trhu už niekoľko desaťročí a jej výrobky sú zárukou kvality. Ich vzory sa riadia najnovšími trendmi a v širokej ponuke vzorov si každý nájde niečo pre seba.

Táto kategória tapiet je vyrobená z netkaného vliesového materiálu s prídavkom polymérového spojiva s plastickou povrchovou štruktúrou. Táto štruktúra dodáva tapetám pružnosť a pevnosť. Tento materiál (Vlies) možno nepochybne označiť za revolučný v oblasti tapiet. Pri lepení sa nezmršťuje a uľahčuje samotné lepenie tým, že lepidlo sa nanáša len na stenu, a nie na samotnú tapetu, ako to bolo predtým v prípade papierových tapiet. Zakrýva jemné praskliny v podklade - ideálna na renováciu bytov v panelových domoch. Ako každá tapeta vytvára tepelnú a zvukovú izoláciu.
Samotné odstránenie tapety je veľmi jednoduché a účinné, už žiadne namáčanie vodou a škrabanie ako pri papierových tapetách. Tu stačí tapetu odlepiť priamo zo steny bez akýchkoľvek zvyškov. Pri použití odporúčaného lepidla zostáva lepidlo na samotnej tapete a samotná stena zostáva čistá.

NEZABUDNITE na lepidlo. Odporúčame vysokokvalitné lepidlo Metylan direct vlies.

Viac informácií nájdete v našich videonávodoch.

POZOR!
Vždy si objednajte dostatočné množstvo tapiet naraz, len tak budete mať istotu, že budú mať rovnaký odtieň. Pri neskoršom objednaní môže tapeta pochádzať už z inej výrobnej šarže (šarža - uvedená na príbalovom letáku) a jej odtieň sa môže mierne líšiť. Neodporúča sa lepiť tapety rôznych šarží vedľa seba na jednu stenu, môžu na seba prípadne nadväzovať len v rohu susedných stien.

 

 

Súvisiace produkty

Otázka k produktu

Ak ste na našich stránkach nenašli odpoveď na to, čo ste hľadali a máte ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo vyplnením tohto formulára a my Vás v čo najkratšom termíne kontaktujeme.

Kedy prebehne ďalšia expedície?

1 h 34 min 15 sPoštovné od 5 €Na odbernom mieste do 2 pracovných dní